Tankstation Vakbeurs 2017

Mokobouw op de Tankstation Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Dit is het jaarlijkse beurs-evenement voor de tankstation-, carwash- en convenience-branche. De Tankstation Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs en een congres als diverse interessante workshops. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door ruim 1.600 professionals uit de tankstation-, carwash- en convenience-sectoren.Ook dit jaar is er weer een Tankstation Congres plaats. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor het verbeteren van het rendement van uw tankstation(s). Ook kan er stevig gedebatteerd worden. Het evenement wordt georganiseerd door TankPro in samenwerking met brancheorganisaties BETA, BOVAG en NOVE en vindt ook plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten.

De Tankstation Vakbeurs biedt:

Een Congres met topsprekers
Een uitgebreid workshopprogramma en een beursvloer met meer dan 100 exposanten

Mokobouw verzorgt 2 workshops, namelijk"Adblue actueler dan ooit"en "Milieuzorg 2.0"

De Tankstation Vakbeurs vindt ook dit jaar weer plaats in Expo Houten. Het gemoderniseerde Expo Houten is door de goede centrale ligging vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Bij het evenementencomplex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs 2017 biedt tankstation- en carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen een interessante en interactieve dag vol inspirerende sprekers, workshops en gezelligheid. De inloop voor het congres start om 9:00 uur en de beursvloer is open vanaf 10:00 uur. Het evenement duurt tot 19:00 uur. De beursvloer met exposanten waaronder Mokobouw en de workshops zijn gratis voor ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers van tankstations, wasgelegenheden, brandstofhandelaren en energieconcerns bij voorinschrijving.

Toegang

De toegang tot de Tankstation Vakbeurs en de workshops is gratis voor tankstation- en carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen, als zij zich voorafgaand aan het evenement registreren.

Schrijf je nu in via:http://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Voor het Nationaal Tankstation Congres geldt wél een entreeprijs. 

Openingstijden:

  • Tankstation Vakbeurs: 10.00 – 18.00
  • Nationaal Tankstation Congres: 10.00 – 15.30
  • Lunch op de beursvloer: 12.00 – 13.30
  • Netwerkborrel: 16.30 – 18.00
  • Informeel Diner: 18.00 – 20.00