Tankstation Vakbeurs 2016

De Tankstation Vakbeurs op 15 november 2016

Dit jaar vindt de derde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor het verbeteren van het rendement van uw tankstation(s). Ook kan er stevig gedebatteerd worden. Het evenement wordt georganiseerd door TankPro in samenwerking met brancheorganisaties BETA, BOVAG en NOVE en vindt plaats op dinsdag 15 november in Expo Houten.

De Tankstation Vakbeurs biedt:

Een Congres met topsprekers
Een uitgebreid workshopprogramma
Een beursvloer met tientallen exposanten

De Tankstation Vakbeurs gaat ook dit jaar plaatsvinden in Expo Houten. Het gemoderniseerde Expo Houten is door de goede centrale ligging vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Bij het evenementencomplex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vakbeurs

De Tankstation Vakbeurs 2016 biedt tankstation- en carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen een interessante en interactieve dag vol inspirerende sprekers, workshops en gezelligheid. De inloop voor het congres start om 9:00 uur en de beursvloer is open vanaf 10:00 uur. Het evenement duurt tot 19:00 uur. De beursvloer met exposanten waaronder Mokobouw en de workshops zijn gratis voor ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers van tankstations, wasgelegenheden, brandstofhandelaren en energieconcerns bij voorinschrijving.

Toegang

De toegang tot de Tankstation Vakbeurs en de workshops is gratis voor tankstation- en carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen, als zij zich voorafgaand aan het evenement registreren.

Schrijf je nu in via:http://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Voor het Nationaal Tankstation Congres geldt wél een entreeprijs. Eerdergenoemde categorieën krijgen korting op een congreskaart en betalen slechts 199 euro voor dit geheel verzorgde congres.

Nationaal Tankstation Congres

‘s Ochtends vindt het Nationaal Tankstation Congres plaats. Hier geven diverse topsprekers hun visie op actuele en belangrijke thema’s in de petrolbranche, zoals:

Bekijk het programma van het congres via: http://www.tankstationvakbeurs.nl/tankstation-congres/

Bekijk een overzicht van de sprekers via:http://www.tankstationvakbeurs.nl/sprekers/