Betaalsystemen

Wij bieden een volledig POS systeem voor elke bemande of onbemande locatie. Voor de installatie, service en support op de iPad kassa werken we samen met Extendas. Een begrip in de branche met een landelijk dekkend servicenetwerk.

De iPad kassa van Extendas draait op dit moment al op veel locaties in Nederland, bij tankstations, wasstraten en bakeries. Hier heeft de gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit zich al bewezen.

Maar ook voor onbemande locaties bieden wij unieke oplossingen zoals OPT's (Outdoor Payment Terminals) of CRINDS (Card reader in Dispenser) voor een probleemloze betalingen.

SPINpos kassa
SPINpos kassa

Ontdek het gemak en de flexibiliteit van een iPad kassa in jouw tankstation, shop, bakery of carwash Dankzij de gecertificeerde en toekomstgerichte oplossing van Extendas kunnen alle transacties bij ieder tankstation, shop, bakery en carwash afgehandeld worden. Dankzij het open systeem (API’s) kan direct gekoppeld worden aan allerhande software en/of hardware van derden en toeleveranciers op het gebied van food- en non-food. Anders dan bij traditionele kassasystemen stuurt de iPad POS realtime transactiegegevens door aan het SPIN cloudplatform. Je ontvangt daarmee real-time informatie over alle transacties binnen een tankstation.

Lees meer
SPINopt
SPINopt

De SPINopt is een zogenaamde Outdoor Payment Terminal oftewel een buiten betaalpaal. Een krachtige oplossing op maat voor onbemand tanken en wassen. 24 uur per dag snel en eenvoudig tanken of wassen met de SPINopt belaatautomaat.

Lees meer
SPINcrind
SPINcrind

De SPINcrind (Card Reader in Dispenser) is de nieuwste telg in ons leveringsprogramma van betaalsystemen. Een zogenaamde Outdoor Payment Terminal die gemonteerd kan worden onder het telwerk van o.a. Gilbarco brandstofpompen.

Lees meer
GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk