Tanktechniek
Tanktechniek

 

Mokobouw Tankinstallatie is uw partner voor het realiseren van zowel bovengrondse als ondergrondse opslag van brandstoffen en andere milieugevaarlijke stoffen. Stoffen die in deze installaties worden opgeslagen zijn onder andere benzine, diesels, biobrandstoffen, AdBlue, kerosine, oplosmiddelen, basen, logen, zuren. Tevens kunnen wij u bij elk van deze aspecten begeleiden en adviseren

Tankstations

Wij ontwerpen, bouwen en keuren complete tankstations en tankinstallaties. Bij het ontwerpen en bouwen staat veiligheid voor mens en milieu voorop, waarbij onze kracht schuilt in het flexibel meedenken aan de voor u ideale oplossing.

Hierin hebben we al bijna 100 jaar ervaring!

 

Realisatie nieuw tankstation Vermeulen Kampen
Realisatie nieuw tankstation Vermeulen Kampen

PETRO CHEMIE

Niet alleen voor brandstoffen maar ook voor chemische producten kunt u bij Mokobouw terecht. Als KIWA gecertificeerd installateur zijn wij thuis in de toepassing van tanks, leidingsystemen, appendages en meet- en regeltechniek voor verschillende vloeistoffen. Mokobouw ontwerpt, bouwt, keurt en onderhoud deze tankinstallaties geheel in eigen beheer. Bij het ontwerp en de bouw staat veiligheid voor mens en milieu voorop. De toe te passen materialen (staal en/of kunststof) zijn afhankelijk van het opgeslagen en te transporteren medium.

 

 

DIRECT GRATIS ADVIES OF OFFERTE
We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel.
GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk