Storingsdienst

24/7 STORINGSDIENST

Als geen ander kennen wij bij Mokobouw het belang van snelle interventies bij storingen of calamiteiten. Door onze landelijke dekking met deskundige storingsmonteurs zijn wij snel ter plaatse om storingen op te lossen of indien mogelijk een noodpomp te plaatsen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen lang!  Elke monteur heeft een volledig ingerichte mobiele werkplaats ter beschikking met een uitgebreide voorraad gangbare onderdelen aan boord. Defecte onderdelen kunnen daarom in de meeste gevallen direct worden vervangen. Dit voorkomt langdurige pompuitval en omzetverlies en bespaart onnodige servicekosten. 

In ons streven naar een snelle en foutloze communicatie beschikt Mokobouw over een geautomatiseerd systeem voor storingsafhandeling. Alle monteurs beschikken over een Smart Device waardoor de in- en output van storings- en gereedmeldingen, werkbonnen en onderdelenbestellingen geheel digitaal plaats vindt. Dit maakt het mogelijk dat meldingen/opdrachten zonder tussenkomst van telefoon of papier direct (via het web) bij de juiste monteur binnen komt. Na gereedmelding ondertekend de klant op het Smart Device en de werkbon digitaal verstuurd wordt. Via een inlogcode en password kunt u precies zien wat de status is van de meldingen die betrekking hebben op uw station(s).

Ook als u nog geen klant van ons bent kunt u door het afsluiten van een basis- overeenkomst van slechts € 450,00 per jaar ons inschakelen en staan wij ook voor u 24/7 klaar tegen onze regietarieven!

 

DIRECT GRATIS ADVIES OF OFFERTE
We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel.
GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk