Over ons

Over ons

Onze visie

Als een toonaangevende speler in de olie en petrochemische industrie, streven we bij Mokobouw naar het bieden van totale oplossingen voor onze klanten. Ons team van meer dan honderd deskundigen zorgt ervoor dat bedrijven in de brandstofdistributie, opslag, service en verkoop altijd kunnen rekenen op onze expertise en beschikbaarheid.

Onze aanwezigheid in Heerenveen en Rotterdam, samen met ons landelijke servicenetwerk, zorgt ervoor dat we altijd dichtbij zijn wanneer onze klanten ons nodig hebben, 24/7. Als distributeur van toonaangevende merken, waaronder Gilbarco brandstof dispensers, Veeder Root tankinhoud meetsystemen, Red Jacket perspompen, Orpak brandstofregistratie systemen en Tritium snelladers, bieden we een compleet aanbod van producten en oplossingen voor elk marktsegment.

Bovendien, door onze samenwerking met Extendas, kunnen we onze klanten ook voorzien van een geavanceerd kassasysteem (POS). Hierdoor is Mokobouw dé partner voor alles rondom tanken en snelladen.

Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen, door hen te voorzien van innovatieve en duurzame oplossingen. Wij zijn trots op onze bijna 100-jarige traditie en blijven ons inzetten voor de groei en ontwikkeling van onze industrie en onze klanten.

 

GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk