Mokobouw is exclusief distributeur van Gilbarco-Veeder Root

Mokobouw is exclusief distributeur van Gilbarco Veeder Root. Opgericht in Amerika in 1865 door Charles Gilbert en John Barker groeide Gilbarco uit tot een vooraanstaand producent van brandstofdispensers in Amerika. In 1998 werd Tankanlagen Salzkotten overgenomen. Dit bedrijf, met een ruim 100-jarige historie, had een leidende positie in Europa verworven op het gebied van pompen. Sindsdien Gilbarco een van de grootste spelers op de wereldmarkt voor tankinstallaties en onder meer ook bekend van andere topmerken zoals Red Jacket en Veeder Root.

SK700 II
SK700 II

De SK700 is duurzaam ontworpen voor een lang en probleemloos brandstof tanken. Gegalvaniseerde frames, gepoedercoate roestvrijstalen panelen en plaatwerk. de Gilbarco SK700II is de beste pomp in haar klasse en de standaard bij veel toonaangevende oliemaatschappijen.

Lees meer
HORIZON EUROPE
HORIZON EUROPE

Flexibel en betrouwbaar, de Horizon Europe is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen die u eist op uw voorterrein. Geschikt voor alle weer en klimaatomstandigheden, alle componenten geconstrueerd naar de hoogste eisen om flexibiliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Lees meer
Frontier
Frontier

De Frontier is een van de meest betrouwbare dispensers in de markt geschikt om optimaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden. Voor personenauto's, trucks of landbouw en industriële voertuigen, de juiste keuze indien u gaat voor no nonsens maar gegarandeerde kwaliteit.

Lees meer
ENDURA
ENDURA

De Endura is de betrouwbare oplossing voor non-retail commercieel of industriële diesel toepassingen. Een ideale en economische verantwoorde oplossing voor zgn. thuistank - homebase installaties. Ook leverbaar als geïntegreerde versie met een ORPAK brandstofregistratiesysteem.

Lees meer
GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE ONDERHOUDS OFFERTE
We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel.
GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk