Snelladers

Het aantal snelladers, of snellaadpalen, voor elektrische auto’s in Nederland gaat komende jaren fors toenemen. Ook tankstations en wasstraten zullen moeten inspelen op de stijgende vraag naar laadpunten.

Snelle laadpalen voor elektrische auto’s zijn op dit moment bepaald nog geen gemeengoed bij tankstations in Nederland en België. Maar dat gaat snel veranderen. Uit een rapport van het kennis- en innovatiecentrum ElaadNL, dat zich bezighoudt met laadinfrastructuur, blijkt dat het huidige aantal punten met snelladers  tussen nu en 2025 minimaal verdubbelt en mogelijk zelfs verachtvoudigd. Dat biedt grote kansen voor tankstations en carwashes.

Wij zijn natuurlijk vooral bekend als distributeur van de pompen en tankinstallaties van o.a. Gilbarco Veeder Root. Met een steeds veranderende en innoverende markt kiest Mokobouw niet voor één merk maar voor een sluitende range aan kwaliteit snelladers van Tritium, alpitronics en KEM Power afgestemd op de behoeftes van de markt. U dus! Wij adviseren u graag bij de juiste keuze.

Tritium RTM 50 -75 KW
Tritium RTM 50 -75 KW

Tritium is een van de meest toonaangevende producenten van snelladers. High-end snelladers die zich kenmerken door gebruiksgemak en state of the art techniek. Geheel vloeistof gekoeld, modulair en schaalbaar. De RTM serie van Tritium start met een uitvoering van 50KW en kan worden geupgrade naar 75KW

Lees meer
Tritium PKM
Tritium PKM

Tritium is een van de meest toonaangevende producenten van snelladers. High-end snelladers die zich kenmerken door gebruiksgemak en state of the art techniek. Geheel vloeistof gekoeld, modulair en schaalbaar. De PKM serie van Tritium start met een uitvoering van 75KW en kan worden ge upgrade naar 150KW

Lees meer
GVR - ALPITRONIC
GVR - ALPITRONIC

All in One Solution. De compacte ultra snellader ontworpen om te voldoen aan uw wensen. Door zijn kleine footprint past hij eenvoudig tussen kleine ruimtes en gebouwen zonder een separate power unit. Hierdoor biedt hij een grotere flexibiliteit en kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Lees meer
GVR - DISTRIBUTED POWER SOLUTION
GVR - DISTRIBUTED POWER SOLUTION

DE GVR-Distributed Power Solution is wellicht de beste keuze die u kunt maken om volledig voorbereid te zijn op de toekomstige ontwikkelingen. Een laadrange van 50KW tot 600KW DC snelladen verdeeld over meerdere multi-functionele laadpalen / satellieten.

Lees meer
DIRECT GRATIS ADVIES OF OFFERTE
We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Vul uw gegevens in en we helpen u snel.
GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk