Mokobouw opent vestiging in België
Mokobouw opent vestiging in België

Mokobouw kondigt met trots de opening aan van een nieuwe vestiging in België. Mokobouw Belgium zal dezelfde werkzaamheden en portfolio aanbieden als de Nederlandse vestiging.

Mokobouw, bijna 100 jaar geleden in Nederland opgericht, is een toonaangevend bedrijf in de sector van de tankstations en oliemaatschappijen met brandstofpompen, tankniveau meetsystemen, homebase installaties, kassasystemen en snelladers. Het bedrijf is officieel dealer van o.a. de topmerken Gilbarco Veeder-Root, Orpak, SPINpos / SPINopt, Tritium en Storage Partners.

De nieuwe vestiging van Mokobouw is gevestigd aan de Vosmeer 16 te Dendermonde. Het bedrijf zal worden geleid door de ervaren directeur Stefaan van de Moer.

Mokobouw is verheugd haar activiteiten uit te breiden naar België en is ervan overtuigd dat de Belgische markt veel mogelijkheden biedt voor het bedrijf. Ook in België kan men nu profiteren van dezelfde hoogwaardige producten en services als de Nederlandse klanten.

Als u meer wilt weten over de producten en services van Mokobouw Belgium, kunt u terecht op de website www.mokobouw.be of neem direct contact op +32 (0) 525 793 63

GVR Logo
Logo SP
Logo%20E Flux
Insite360 Logo
Extendas Logo
Red Jacket Logo Color
ORPAK Color
Logo Tritium Cmyk Black TXT
Logo Zwinq
DOMS Cmyk